9 oktober, 13.30 – 17.30 uur, Antea Group Oosterhout, Beneluxweg 125

Bij de overgang naar aardgasloze wijken hebben gemeenten en woningbouwcorporaties een cruciale rol. Deze transformatie slaagt alleen als technische, sociale, financieel-economische en institutionele kennis worden gecombineerd. 

In deze crash course van 4 uur word je meegenomen door deskundigen van Antea Group en Tertium, aangevuld met vooraanstaande externe experts. Zij laten je de belangrijkste opties zien als het gaat om de prioritering van wijken, het betrekken van bewoners, het opzetten van een projectorganisatie en de financieringsarrangementen op zowel projectniveau als op het niveau van individuele huishoudens.

 

}}} Meld je nu aan {{{

Inhoud

Vragen waar je antwoord op krijgt:

}}} Op welke manier kan ik bewoners het beste betrekken?

}}} Hoe selecteer ik de beste wijken om te beginnen?

}}} Welke technische opties zijn er in de wijk?

}}} Hoe organiseer ik eigendom en onderhoud?

}}} Welke financieringsmaatregelen kan ik gebruiken?

}}} Hoe komen we tot een gedragen besluit in de wijk?

Om antwoord te krijgen op deze vragen, organiseren Antea Group en Tertium met ondersteuning van Ekwadraat deze Crash Course. Triodos Bank en Aedes bieden inhoudelijke bijdragen. De crash course is bedoeld voor gemeentelijke beleidsmedewerkers en woningcorporaties. Aan het eind van de middag kun je met argumenten de juiste keuzes maken voor jouw eigen gemeente of corporatie.

Aanmelden

De kosten bedragen € 150,- exclusief BTW per deelnemer, inclusief dinerbuffet na afloop van de course. Voor woningcorporaties die lid zijn van Aedes geldt een aangepast tarief.

}}} Meld je nu aan {{{

Meer INFORMATIE

Voor vragen kan je contact opnemen met Natasja van den Berg. Tel: 06 4262 0781‬