Contactgegevens

Natasja van den Berg
natasja @ tertium.nl
+31 6 4262 0781

Hoe voer je het debat over complexe onderwerpen, zowel met topexperts als met geïnteresseerde leken? Op dat gebied geldt Natasja van den Berg als autoriteit. De afgelopen jaren heeft zij zich toegelegd op het betrekken van de samenleving bij duurzame thema’s, de vernieuwing van de democratie en mensenrechten. Zij geeft daarover strategisch advies en treedt op als dagvoorzitter op symposia en congressen. Als debatleider modereert zij maandelijks tientallen actuele gesprekken.

Natasja is al jarenlang deskundige op het gebied van het goede gesprek. Zij begon haar carrière als hoofd politieke programmering bij debatcentrum de Balie in Amsterdam. Zij was vaste columnist bij dagblad De Pers en maandblad Ode. Van 2007 tot 2009 was zij projectleider bij omroep Llink. Samen met Sophie Koers publiceerde ze de bestseller Praktisch Idealisme – handboek voor de beginnende wereldverbeteraar (2004).

In 2012 richtte zij met Michiel Hulshof en Menno van der Veen Tertium op. Zij is verantwoordelijk voor verschillende participatieprojecten op het gebied van lokale beleidsvorming, duurzaamheid en mensenrechten.

Op dit moment is zij lid van de Raad van Toezicht van het Hivos Triodos Fonds en van Max Havelaar.

Natasja studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Publicaties