Professionele gespreksleiders en dagvoorzitters

Tertium werkt met professionele gespreksleiders die jarenlang ervaring hebben in verschillende gesprekstechnieken. Ze kunnen uit de voeten met alle maatschappelijke onderwerpen. Voor kleinere bijeenkomsten hebben we getalenteerde jonge gespreksleiders in huis. Hieronder ziet u een overzicht van onze mensen.

Ontwerp van de bijeenkomst

Het ontwerpen van een programmaopzet is een van de belangrijkste geheimen voor een succesvolle conferentie, discussieavond, brainstorm, workshop of evenement. Een goed format sluit aan bij de inhoud en het doel van de bijeenkomst. Wordt het een inspiratielezing, een paneldiscussie, een Lagerhuisdebat of een Open Space? Ook de juiste toon en stijl zijn belangrijk: moet het formeel of is er juist veel ruimte voor interactie? Tertium geeft advies over welk format het beste aansluit bij de gestelde doelen.

Aankleding van het programma

Een bijeenkomst inspireert nóg meer met de bijdrage van de juiste kunstenaar of columnist. Tertium werkt met live cartoonisten, topmuzikanten, cabaretiers of acteurs om een inhoudelijk debat extra luister bij te zetten.

Verslaglegging

Een evenement is vaak eenmalig. Door goede verslaggeving in tekst, foto of video kan het evenement een grotere impact krijgen en kan een veel groter publiek bereikt worden. Wij werken met ervaren fotografen, journalisten en filmmakers die een pakkend verslag kunnen voor uw nieuwsbrief of website.

Productie

Tot slot kunt u Tertium benaderen als u op zoek bent naar een uitvoerende producent voor uw evenementen. Tertium heeft een aantal eigen programmalijnen die zij zelf bedenkt en produceert. Wij hebben kant en klare draaiboeken voor evenementen. Mocht u zelf capaciteit missen voor de uitvoering, kunt u ons hiervoor inhuren.

Laatste nieuws

Onze gespreksleiders

close

Bel mij terug

Als u wil dat wij contact met u opnemen, vul dan hieronder uw gegevens in. Weet u al wie u moet hebben? Bekijk dan hier al onze medewerkers en bel of mail ze persoonlijk.